+36 76 504 840

Megmunkálóközpontok HSC marás területére.

Nagyfrekvenciás főorsókkal szerelt marógépek az alumínium, műanyag, réz és egyéb alapanyagok gyorsmarására, felhasználóbarát vezérlővel és innovatív kiegészítőkkel.

Géptípusok
Bemutatkozás, cégtörténet

CÉGTÖRTÉNET

A Datron AG több mint 50 év tapasztalatával az alumínium, réz, műanyag, plexi és egyéb nem fémes alapanyagok megmunkálásában


A DATRON AG egy nemzetközileg elismert gépgyártó, akinek főbb termékei a csúcstechnológiát képviselő nagysebességű CNC marógépek, a fogászati CAD/CAM megoldások, az adagoló rendszerek és a magas fordulatra balanszírozott marószerszámok. Székhelye a németországi Mühltal-Traisa-ban található. 1969-ben jött létre, eredetileg Datron-Electronic néven, és eleinte főként elektronikai alkatrészek gyártásával foglalkozott. A paneleket és burkolatokat is kereső ügyfelek igényeire reagálva a DATRON 1988-ban kifejlesztette az első CNC szerszámgépét is, amelyet rövid időn belül követett a jó minőségű szerszámok gyártása is. Mára ez a két terület a legmeghatározóbb a DATRON tevékenységi portfoliójában. A DATRON AG kereskedelmi és szervizképviseletét immáron évek óta mi látjuk el, és a termékeiket, illetve szolgáltatásaikat illetően szerzett nagyon pozitív tapasztalataink alapján bátran ajánljuk a DATRON-t bármely Ügyfelünk részére.

Hivatalos weboldal:


www.datron.de www.datron.com
Szerszámgépek

Gépcsalád

HSC gyorsmarásra optimalizált megmunkálóközpontok

DATRON NEO marógép, ha prototípus vagy esetleg kisebb szériák gyártása lenne a cél. Nagyfrekvenciás főorsóval és kamerarendszeres vezérlővel.

DATRON NEO

Az M8cube a legkeresettebb modell a DATRON portfóliójában. Nagyfrekvenciás főorsóval szerelt megmunkálóközpont alumínium, réz, műanyag és egyéb nem  fémes alapanyagok gyorsmarására.

DATRON M8Cube

A legnagyobb asztalméretű DATRON megmunkálóközpont a portfólióban, akár üvegléces MLCube LS verzióban is elérhető.

DATRON MLCube

Az M10Pro már a nevéből is következtethetően a legprofesszionálisabb és legpontosabb megmunkálóközpont a portfólióban, akár 8kW főorsóval is elérhető.

DATRON M10Pro

A C5 az egyetlen alapból 5 tengelyes megmunkálóközpont a Datron portfóliójában

DATRON C5

A portfólió legnagyobb rendszerbe integrálható gépe, kifejezetten lemezanyagok megmunkálására

DATRON ML1600

Az MXCube a legújabb modell a portfólióban, hazánkban még nem elérhető. Hamarosan érkezik..

DATRON MXCube

Innovatív kiegészítők

Datron vezérlők és kiegészítők

Innovatív kiegészítők, vákuumasztalok, pneumatikus satuk és kamerarendszeres vezérlő

Az új innovatív Next vezérlő a Datrontól, ha könnyű kezelhetőség és a biztonságos kamerarendszerrel segített gépkezelésre lenne szükség.

Datron NEXT

Leginnovatívabb vezérlő a piacon

Az új NEXT vezérlő segítségével a beállási idők az integrált kamera- és bemérőrendszerrel sokkal gyorsabb és biztonságosabb lett. Emellett rengeteg kiegészítő opció segíti az operátort a mindennapi munkában. A nagyméretű kijelző érintőképernyős és könnyen átlátható. Tekintse meg bemutató videót. Kérdés esetén keressen bennünket elérhetőségeink egyikén.

Innovatív Datron kiegészítők, ha pontos és gyors munkadarab megfogásról, elszívórendszerről vagy egyéb kiegészítőről lenne szó.

Datron Kiegészítők

Vákuumasztal, pneumatikus satuk és még sok innovatív kiegészítő

A Datron nagy hangsúlyt fektet az innovatív kiegészítők fejlesztésére. Vákuumasztalos megfogás, pnemuatikus és mechanikus satuk, nullpontrendszerek ami a kúpos asztali illesztésekben gyorsan cserélhetőek. Elszívórendszerek, 4-5. tengelyek és még sokminden más a portfólióban. Tekintse meg kiegészítő katalógusunkat.

Innovatív Datron kiegészítők, ha pontos és gyors munkadarab megfogásról, elszívórendszerről vagy egyéb kiegészítőről lenne szó.

Datron Szerszámok

Gyorsmaráshoz fejlesztett keményfém szerszámcsalád

A Datron szerszámok kifejezetten megmunkálóközpontjaihoz fejlesztett balanszírozott és gyorsmaráshoz optimalizáltak. Gyártástechnológia oldalról minden Partnerünknek találunk szerszámmegoldást, ha komolyabb ciklusidő redukálásról vagy felületminőség növelésről lenne szó. Tekintse át szerszámkatalógusunkat.

Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább