+36 76 504 840

Elszívó berendezések nem csak ipari szerszámgépekhez

Kiváló minőségű elektrosztatikus, mechanikus és kombinált elszívórendszerek, ha ipari olaj- és emulzióköd elválasztásról lenne szó. Elbaron, mebaron és cobaron típusok a portfólióban.

Tovább
Bemutatkozás, cégtörténet

CÉGTÖRTÉNET

Eszterga automata kiegészítők több mint 40 év tapasztalatával


A német ISI Industrieprodukte GmbH 1973-ban alakult, és mára az egyik vezető európai szűrőberendezés-gyártóvá fejlődött. Az ISI termékportfólióját tekintve az ipari légtechnikán belül a emulziók illetve olajköd leválasztás elektrosztatikus és mechanikus A termékeik az ipari levegőszűrés fajtáit tekintve emulziós köd, illetve olajköd elválasztás elektrosztatikus és mechanikus levegőszűrés, olajköd leválasztás porleválasztás, elszívás hegesztési füst elszívás és egyéb levegőtecnikai szűrések.

Hivatalos weboldal:

https://www.isi-luftfilter.de/en
Az ISI 1980 óta segíti partnereit automatizálási megoldások területén, ami kifejezetten a száladagolók, munkadarab kiadagolás és robotcella rendszerekre specializálódott az esztergálás területén.
ISI szűréstechnika

Termékek és katalógusok

Tekintse meg elszívóválasztékunkat

Rövid- és hosszesztergákhoz fejlesztett rúdadagolók, egyedi és standard termékek.

Elbaron

Az ELBARON szűrősorozat kifejezetten tiszta olajjal történő megmunkáláshoz, olajköd és olajfüst leválasztásához lett kifejlesztve. A rendkívül hatékony, nagyfeszültségű transzformátorral és sok más ötletes megoldással kombinált, nagy pontosságú ionizátor/kollektor cellák az egyik leghatékonyabb elektrosztatikus szűrőrendszert eredményezték a piacon.

Vario rendszer kifejezetten ellenorsón keresztül történő félkész- vagy késztermék kiadagolására.

Mebaron

A MEBARON rendszer energiatakarékos EC ventilátorral szerelik. Többféle konfiguráció is választható. Az elszívási kapacitása kicsi és közepes megmunkálási terek kiszolgálásához teszi alkalmassá. A MEBARON rendszert az egyedi fejlesztésű, mosható előszűrő csomagja teszi különlegessé, amely magas előzetes leválasztási hatékonyságot és hosszabb üzemi intervallumokat tesz lehetővé.

Robotcellák esztergálás területére.

Cobaron

A modern forgácsoló technológia a hatékony berendezésekkel, a nagy nyomással és sebességgel, a hatásos hűtőfolyadékokkal, a nyomásnövelés, valamint a hatékonyabb szerszámok drasztikusan növelték a termelés intenzitását, amely magasabb légszennyezést és a kapcsolódó egészségügyi kockázatok megnövekedését vonja maga után. A gyártó a COBARON EC mechanikus kombinációs szűrőrendszerrel a mechanikus szűrőeljárások következő generációját fejlesztette ki, amely segít megfelelni akár a legszigorúbb légtisztasági elvárásoknak is.

Innovatív kiegészítők

Általunk forgalmazott kiegészítők

Standard és egyedi hajtottszerszámok, eszterga szerszámok, nagynyomású rendszerek és egyebek

Applitec szerszámok

Applitec

Kiváló minőségű szerszámok és kiegészítők

Az Applitec hosszú évtizedek óta látja el Parnereit eszterga- és marószerszámokkal. A svájcirendszerű esztergákhoz használt szerszámokban az egyik legnagyobb szerszámgyártó, de más területeken is egyre jobban elterjednek szerszámaik. Ismerje meg az Applitec-et kérjen teszt szerszámot tőlünk.

Madaula hajtottszerszámok.

Madaula

Hajtottszerszámok, nagyfrekvenciás hajtások és egyéb kiegészítők

A spanyol Madaula cég piacvezető az egyedi szerszámhajtás kiegészítők tervezésében és gyártásában. Standard portfólió termékei a rövid- és hosszeszterga hajtottszerszámok, portálmarókhoz, megmunkálóközpontokhoz fejlesztett szögfejek, nagyfrekvenciás orsók és egyéb ipari kiegszítők.

Knoll lubicool és egyén ipari kiegészítők

Knoll

Nagynyomású rendszerek, hűtőfolyadék szűrés és forgácskihordás

A német Knoll Machinenbau GMBH nagy tapasztalattal rendelkezik szerszámgépek kiegészítő berendezéseinek gyártásában. Emulzió és olaj tisztító berendezések, nagynyomású egységek, szállítórendszerek és alacsony karbantartási igényű forgácskihordó berendezések.

Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább