+36 76 504 840

Hagyományos esztergák, esztergák és marógépek

Óragyártásban használt kisméretű esztergák, precíziós keményesztergálásra tervezett CNC esztergák és marógépek a méltán híres svájci szerszámgépgyártótól. Több mint 80 év tapasztalata, ha szerszámgépről lenne szó.

Géptípusok
Bemutatkozás, cégtörténet

CÉGTÖRTÉNET

Precíziós szerszámgépek Svájcból


A svájci székhelyű Schaublin talán a legelső hírnöke a hagyományos, precíziós esztergák gyártásában. A schaublin 70 és 102-es modell több mint 80 éve a portfólióban szerepel és a világon 100.000 darabnál többet adtak el és adnak el ma is, ha kisméretű precíziós esztergáról lenne szó. A CNC esztergák területén a keményesztergálás területén piacvezetőek rendkívül robosztus szerszámgépeiknek köszönhetően. A gépgyártó portfóliójában marógépek, konvencionális szerszámgépek is megtalálhatóak. Kérem kérdés esetén keressen bennünket bizalommal.

Hivatalos weboldal:


www.smsa.ch
A nagy tapasztalattal rendelkező gépgyártó svájcirendszerű esztergák, többorsós automaták és megmunkálóközpontok gyártásval foglalkozik. A csúszófejes esztergák feltalálása óta a fejlesztetés élvonalában.
Szerszámgépek

Schaublin szerszámgépgép típusok

Esztergák és marógépek

Svájci rendszerű hosszeszterga automaták a Tornos portfóliójából. Több mint 100 év tapasztalatával.

Hagyományos és konvencionális esztergák

Tornos piacvezető a többorsós automata szerszámgépek piacán. A legtermelékenyebb szerszámgépek a portfólióban.

CNC esztergák

Tornos megmunkálóközpontok rúdanyagból és hagyományos alapanyagok megmunkálására akár 7 tengelyes kivitelben is.

Megmunkálóközpontok

Innovatív kiegészítők

Általunk forgalmazott kiegészítők

Standard és egyedi hajtottszerszámok, eszterga szerszámok, nagynyomású rendszerek és egyebek

Applitec

Kiváló minőségű szerszámok és kiegészítők

Az Applitec hosszú évtizedek óta látja el Parnereit eszterga- és marószerszámokkal. A svájcirendszerű esztergákhoz használt szerszámokban az egyik legnagyobb szerszámgyártó, de más területeken is egyre jobban elterjednek szerszámaik. Ismerje meg az Applitec-et kérjen teszt szerszámot tőlünk.

Madaula

Hajtottszerszámok, nagyfrekvenciás hajtások és egyéb kiegészítők

A spanyol Madaula cég piacvezető az egyedi szerszámhajtás kiegészítők tervezésében és gyártásában. Standard portfólió termékei a rövid- és hosszeszterga hajtottszerszámok, portálmarókhoz, megmunkálóközpontokhoz fejlesztett szögfejek, nagyfrekvenciás orsók és egyéb ipari kiegszítők.

Knoll

Nagynyomású rendszerek, hűtőfolyadék szűrés és forgácskihordás

A német Knoll Machinenbau GMBH nagy tapasztalattal rendelkezik szerszámgépek kiegészítő berendezéseinek gyártásában. Emulzió és olaj tisztító berendezések, nagynyomású egységek, szállítórendszerek és alacsony karbantartási igényű forgácskihordó berendezések.

Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább