+36 76 504 840

Többorsós automaták.

Tornos talán legnagyobb volumenű termelésre tervezett többorsós automatái melyek komplexebb alkatrészek esetén is szavatolják a darabszámok növelését.

Tovább
Általános tudnivalók

MultiSwiss gépcsalád

Kifejezetten tömeggyártásra optimalizálva


Azon Partnerneik számára akik évente nagy volumenben gyártanak alkatrészeket és fontos a ciklusidők gazdaságos szint alatt tartása. Rengeteg kiegészítővel és a Tornos leginnovatív megoldásaival rúdanyagból történő gyártás esetén. Megbízható vezérlővel és a TB-DECO-tól megszokott, könnyű programírással és átállásokkal.

Hivatalos weboldal:

Multiswiss Többorsós automata a tömeggyártás eszköze. MultiSwiss gépcsalád.
Táblázat, paraméterek

Multiswiss

Általános paraméterek

Multiswiss 6x16 8x26 6x32
Maximális áteresztés [mm] 16 16 26
Orsók maximális fordulatszám [1/perc]: 8000 8000 6000
Ellenorsó maximális fordulatszám [1/perc]: 8000 8000 8000
Főorsó teljesítménye [kW]: 7,5 11 11
Indexálási idő [s]: 0.4 0.48 0.5
C tengelyek száma: 6+1 8+1 6+1
Szerszámhelyek száma: 18 31 23
Gép tömege [kg]: 7000 15000 14800
Innovatív kiegészítők

Általunk forgalmazott kiegészítők

Standard és egyedi hajtottszerszámok, eszterga szerszámok, nagynyomású rendszerek és egyebek

Applitec

Kiváló minőségű szerszámok és kiegészítők

Az Applitec hosszú évtizedek óta látja el Parnereit eszterga- és marószerszámokkal. A svájcirendszerű esztergákhoz használt szerszámokban az egyik legnagyobb szerszámgyártó, de más területeken is egyre jobban elterjednek szerszámaik. Ismerje meg az Applitec-et kérjen teszt szerszámot tőlünk.

Madaula

Hajtottszerszámok, nagyfrekvenciás hajtások és egyéb kiegészítők

A spanyol Madaula cég piacvezető az egyedi szerszámhajtás kiegészítők tervezésében és gyártásában. Standard portfólió termékei a rövid- és hosszeszterga hajtottszerszámok, portálmarókhoz, megmunkálóközpontokhoz fejlesztett szögfejek, nagyfrekvenciás orsók és egyéb ipari kiegszítők.

Knoll

Nagynyomású rendszerek, hűtőfolyadék szűrés és forgácskihordás

A német Knoll Machinenbau GMBH nagy tapasztalattal rendelkezik szerszámgépek kiegészítő berendezéseinek gyártásában. Emulzió és olaj tisztító berendezések, nagynyomású egységek, szállítórendszerek és alacsony karbantartási igényű forgácskihordó berendezések.

Hírek és érdekességek

Publikált cikkeink és híreink

Datron, gyártás

Mitől lesz költséghatékony a könnyűfém- és műanyag-megmunkálás?

A fémmegmunkálásban a költséghatékonyságot gyakran azonosítjuk a gép teljesítményéhez, produktivitásához, a munkadarab ciklusidejéhez köthető mérőszámokkal. Pedig a gyakorlatban az egyenlet lényegesen komplexebb, a költséghatékonyságot meghatározó tényezők nem kizárólag a termelékenységgel függenek össze.

Tovább
Datron, gyártás

Kis méret, hatalmas termelékenység – bemutatkozik a DATRON neo

A frankfurti székhelyű, CNC marógépek gyártásával foglalkozó Datron cég bemutatta legújabb berendezését, a Datron neo-t, amely könnyen hozzáférhető, belépő kategóriás megoldást kínál a nagysebességű megmunkálásban.

Tovább
Tornos, orvostechnika

Hosszesztergálás a műtéti orvostechnikában és a fogászatban

Az egészségügy iparági sajátossága, hogy a minőség, a biztonság és a gyártási folyamatok átláthatósága kritikus fontosságú. A svájci székhelyű TORNOS SA elkötelezett ezen értékek iránt és immáron több mint 30 éve, az egészségügyi eszközöket gyártó ügyfeleivel folyamatosan konzultálva fejleszti a portfólióját.

Tovább